Prijavi se na trening

Balkan Diskurs pruža novinarsku obuku za mlade pisce, istraživače i multimedijalne stvaraoce. Naš program za obuku omladinskih dopisnika je otvoren za mlade ljude širom regiona Zapadnog Balkana. Treninzi se trenutno realizuju na godišnjem nivou. Pratite našu stranicu kako bi imali uvid u naredne treninge.

Predloži temu

Zainteresovani ste za neku posebnu temu koja je vezana za BiH ili Zapadni Balkan? Želite da naši omladinski dopisnici dalje istraže neku temu? Mi želimo da čujemo vaše ideje.

Svoje teme možete poslati na [email protected]

Predloži ideju

Imate članak, video, foto esej ili sličan rad koji se uklapa u misiju naše platforme? Postoji li neko bitno pitanje ili perspektiva koju smo propustili, a koju bi trebalo istražiti? Javite nam se. Vaše ideje su dobrodošle i kontaktiraćemo vas ukoliko smo zainteresovani za objavljivanje vašeg rada ili daljnju saradnju.

Kako biste nam poslali vaš rad ili sugestije, javite se na [email protected]

Pretplati se

Sviđaju vam se naši članci? Pretplatite se na mjesečni bilten Balkan Diskursa, a mi ćemo vam slati mjesečni izbor najpopularnijih članaka na vašu mail adresu!

Buduće aktivnosti

Pratite ovu stranicu za informacije o budućim aktivnostima Balkan Diskursa.Dobitnici Nagrade za interkulturalna dostignuća od strane Austrijskog federalnog ministarstva za Evropu, intergracije i spoljne poslove.