Tema kampanje: Religijska i etnička tolerancija
Članovi tima: Nenad Lučić, Petar Milanović, Isidor Jevtović i Elena Crnalić
Medijumi: Fotografije i intervjui sa omladinom iz Foče
Platforme: Instagram (primarno) i Facebook (sekundarno)

Pregled kampanje: #DomZaSveNas ima za cilj da proširi svijest o etničkoj i vjerskoj raznolikosti i inkluziji u Foči prikazujući fotografije religijskih objekata (iz islama i hrišćanstva) i postkonfliktne rekonstrukcije vjerskih objekata koji se nalaze širom grada. Izgradnja zajedničkog osjećaja svrhe i identiteta je glavna poruka koju ova kampanja pokušava poslati. Prikazujući fotografije i stavove mladih iz zajednice #DomZaSveNas pokazuje da je međuvjerska i međuetnička tolerancija i saradnja moguća, čak u na mjestima gdje su se ranije dogodili zločini i etnički sukobi.

Članovi tima

Nenad Lučić
Nenad dolazi iz Foče, gdje je i završio osnovnu školu kao učenik generacije. Trenutno završava drugi razred srednje škole u Foči i odličan je učenik. Od početka srednje škole bavi se omladinskim aktivizmom i radom u nevladinim organizacijama.
Petar Milanović
Petar dolazi iz Foče gdje je uspješno završio osnovnu i srednju školu. U slobodno vrijeme se bavi fotografijom.
Isidor Jevtović
Isidor je diplomirani pravnik i trenutno radi kao lokalni koordinator Međunarodne organizacije za migracije u Bosni i Hercegovini (IOM BiH).
Elena Crnalić
Elena je diplomirala međunarodne studije na Univerzitetu Western Sydney, Australija. Poslije kurseva na Univerzitetu u Utrehtu u Holandiji, Elena je postala jako zainteresovana za studije konflikta, zbog čega je i nastavila da se bavi istraživanjem mira, medijacije i sukoba na Univerzitetu u Tampereu, Finska. Pored toga što radi kao pripravnik u CPI, Elena trenutno sprovodi istraživanje za svoju magistarsku tezu o pojmu jugonostalgije među mladima.


Dobitnici Nagrade za interkulturalna dostignuća od strane Austrijskog federalnog ministarstva za Evropu, intergracije i spoljne poslove.